DR BACH BLOMSTERTERAPI MOXA

Dr. Edward Bach (1886-1936) var inte bara läkare utan även homeopat, bakteriolog och immunolog i London.

Redan som ung ägde han en förkärlek för djur, natur och människor och tidigt i sitt liv bestämde han sig för att utbilda sig till läkare. Men han upplevde en stark otillfredsställelse med sina resultat … han ville inte enbart lindra utan även bota sina patienter. Han sökte sig vidare inom homeopatin och där fann han en inställning till sjukdomar som liknade hans egen uppfattning. … ”Att man i allt verkligt helande måste behandla patienten och inte sjukdomen”. Denna insikt ledde honom till ett fortsatt sökande och i slutet av 1920-talet intresserade han sig för Blomessensers starkt läkande effekt.

Dr. Bach kom att definiera ordet hälsa som den fullständiga harmonin mellan kropp, själ och ande. Det är inte så lätt att inordna Bachs läkekonst i någon kategori. På samma sätt som Samuel Hahneman i den klassiska homeopatin och många antroposofer och örtmedicinare efter honom, arbetar Bach på ett djupare plan än det fysiska. 

Med hjälp av 38 blomessenser neutraliseras negativa energiblockeringar och ersätts av positiv harmonisk energi. Läkningsförloppet verkar direkt på det känsliga energisystem som människan utgör. Varje växt är förbunden med någon själsegenskap. Man kan på energispråk säga,

 att alla växter har sin egen energifrekvens, som motsvarar någon bestämd själsegenskaps energifrekvens i det mänskliga energifältet. Blomstermedlen med sina höga vibrationer tycks ha en förmåga att lösa upp de emotionella molnen och få oss att” se klart” igen, och höjer vår karaktär samt för oss närmare vårt verkliga jag. Olika känslor som behandlas är bla. rädsla, osäkerhet och ångest.

Blomessenserna

– Påverkar våra känslor och sinnesstämningar

– Hjälper oss att återfå balans och harmoni

– Är helt biverkningsfria

– Kan kombineras med annan medicinering

– Ej vanebildande

– Finns ingen risk för överdosering

– En session med Dr Bach terapi tar ca en till en och en halv timma i anspråk.

– Då får du med dig en flaska med skräddarsydda medel/essenser, just för dina obalanser, det intas 4 gånger per dag, under ca tre veckors tid.

Mina behandlingar

Patienten har ordet

Läs gärna mer om vad mina patienter har för erfarenheter och recensioner från mina behandlingar

Läs mer här

Försäkring

Som yrkesverksam medlem i Kroppsterapeuterna är jag Patient- samt Ansvarsförsäkrad.


kry-logo

Kontakt


  • Följ mig på Facebook:

GDPR

  • Alla kunduppgifter registreras manuellt på ett kundkort och förvaras i en pärm som är inlåst. Uppgifter om namn, adress, telefonnummer, födelseår och datum samt andra relevanta grunduppgifter skrivs upp i samband med kundens första besök. (de fyra sista siffrorna registreras ej).

    Inga andra uppgifter dokumenteras, det som sägs underbehandlingen är konfidentiellt. Allt för att du ska känna dig trygg och säker hos mig.


© KS Livsenergi. Alla rättigheter förbehållna.