Shiatsu

Betyder ordagrant översatt fingertryck och är en japansk läkekonst, där kunden har kläder på och utförs ovanpå en brits. Mycket djupt avslappnande terapiform.

Craniosacral terapi

Är en terapiform som har sitt ursprung ur Osteopati. William G Sutherland var den man som utvecklade Craniosacral Terapi. Hans intresse var skallens ben (Kranium) och dess anatomi och fysiologi.

Öronakupunktur

Vid beroendeproblematik såsom matmissbruk, rökavvänjning samt läkemedelsberoende har öron akupunktur visat sig vara framgångsrikt. Sexuella funktionsstörningar har visat sig vara påverkbart vid denna teknik

Dr Bach Blomsterterapi

Med hjälp av blomessenser neutraliseras negativa energiblockeringar och emotionella obalanser påverkas i positiv riktning

Moxa – Moxibustion

Moxa kommer från det japanska ordet mogusa som betyder ”brinnande ört”. I detta fallet används en torkad ”örtstav” och syftet med behandlingen är att värma den qi som rör sig i kroppen.

Mina behandlingar

Patienten har ordet

Läs gärna mer om vad mina patienter har för erfarenheter och recensioner från mina behandlingar

Läs mer här

Försäkring

Som yrkesverksam medlem i Kroppsterapeuterna är jag Patient- samt Ansvarsförsäkrad.


kry-logo

Kontakt


  • Följ mig på Facebook:

GDPR

  • Alla kunduppgifter registreras manuellt på ett kundkort och förvaras i en pärm som är inlåst. Uppgifter om namn, adress, telefonnummer, födelseår och datum samt andra relevanta grunduppgifter skrivs upp i samband med kundens första besök. (de fyra sista siffrorna registreras ej).

    Inga andra uppgifter dokumenteras, det som sägs underbehandlingen är konfidentiellt. Allt för att du ska känna dig trygg och säker hos mig.


© KS Livsenergi. Alla rättigheter förbehållna.